Hvordan forløber konkurrencen om verdens stærkeste mand?

Anonim

Det er ikke let at vælge den stærkeste person. Alle ansøgere skal udføre forskellige opgaver under de samme betingelser. Kun i dette tilfælde er det muligt at sammenligne en helt med en anden. Hvert år, et sted i slutningen af december eller i begyndelsen af januar, afholdes internationale konkurrencer, som kaldes "The Strongest Man in the World". 30 stærkeste mennesker på planeten fra forskellige lande deltager i konkurrencen.

den stærkeste mand i verden

Hvordan er disse konkurrencer?

Den stærkeste mand i verden skal bestå mere end én test. Af de tre dusin atleter kommer kun ti personer i finalen. De udvælges på følgende måde: Der afholdes fem runder, hvor der i hver udvælges to vindere, som automatisk går i finalen. Tidligere var disse konkurrencer uinteressante og rå. I vore dage er konkurrencen tværtimod meget populær. Arrangørerne gjorde disse konkurrencer til et interessant ogspændende show. Alle stærke mænd skal igennem forskellige konkurrencer. Artiklen beskriver kun nogle af dem.

1. Traktion af køretøjer. Alle deltagere skal slæbe en bestemt type transport 30 meter. Den, der udfører denne opgave hurtigere, vinder. Norm alt trækkes lastbiler, fly, busser, trolleybusser og endda togvogne.
  2. Squats med en tung belastning på skuldrene. Lasten kan være en bil, mursten eller endda en gruppe mennesker på en platform. Vægten overstiger norm alt 400 kg.
  3. Et interessant navn til den næste konkurrence - "Overfør og træk". Deltagerne skal flytte et anker med en kæde en vis afstand, så bærer de de samme ting tilbage. Som arrangørerne af konkurrencen korrekt bemærkede, bærer deltagerne lasten i den ene retning og trækker den i den anden. Det er konkurrencerne!

Interessante fakta

Konkurrencer "Den stærkeste mand i verden" er blevet afholdt siden 1977, USA betragtes som deres hjemland. Det største antal medaljer, nemlig 21 (heraf 8 guld) tilhører Amerika, efterfulgt af Island og derefter Polen. I 2008 blev Hall of Fame åbnet, dedikeret til de mange vindere af disse spil, den mest ærefulde plads blev selvfølgelig givet til Mariusz Pudzianowski.

verdens stærkeste mand foto

Mariusz Pudzianowski er en rigtig helt

Denne mand fortjener med rette titlen - "Den stærkeste mand i verden." Den polakfødte Mariusz Pudzianowski er den mest berømte vinder af disse konkurrencer. Han fik pokalen hele fem gange, to gange tog han en hæderlig andenplads og en gang meretredje. Mariusz Pudzianowski er unægtelig den stærkeste mand i verden. Billedet viser en polsk atlet før Duck Walk-konkurrencen.

Zudrunas Savickas er verdensrekordholder

Žudrunas Savickas blev født i Litauen. Han er en tre gange vinder af World's Strongest Man-konkurrencen, og han blev også nummer to tre gange i disse spil. Žudrunas deltog otte gange i Arnold Strongman Classic-konkurrencen arrangeret af Schwarzenegger selv. Han har aldrig tabt i disse konkurrencer. For alle sine præstationer kom han ind i Guinness Rekordbog.

Konklusion

Den stærkeste mand i verden bestemmes således årligt ved internationale konkurrencer. For eksempel er den nuværende verdensmester allerede en dobbelt vinder - amerikanske Brian Shaw.